torstai 4. tammikuuta 2018

Voi tätä ilon ja onnen päivää !

                           Ramsau:n 1999 MM-kisalippis

"Voi tätä ilon ja onnen päivää"

Uuno Turhapuro elokuvissa, Uunon appiukko, Vuorineuvos Tuura sanoi usein aamuisin, "voi tätä ilon ja onnen päivää."
Mulla on tänään ilon ja onnen päivä. Pitkästä aikaa, sain tänään suksikokoelmaani "uudet", 90-luvulta olevat kilpasukset. Kilpasuksien keräily on miulle vain pientä, mielenkiintoista, mukavaa puuhastelua. Mutta on se vaan tosi kiva saada "uusia" kilpasuksimalleja kokoelmaan, päivittää rivistöä. Siitä tulee aina jännä, kiva fiilis.
Järvisen kilpasuksien keräilemisellä kilpasuksien keräilyharrastukseni sain alkunsa vuosituhannen vaihteessa. Viime keväänä käväisin kotimme vintillä. Huomasin, että siellähän on kolme paria upeita , mun omia, vanhoja, Fischerin kilpasuksia. Siitä se sitten lähti,aloin keräämään myös Itävaltalaisia Fischer:n kilpasuksia.



Tänään sain Keskimmäiset Fischer:t 

Sanna on muutaman kerran kyseenalaistanut suksien keräilyn järkevyyttä autotalliimme. Aleksikin on pari kertaa sanonut; "iskä, ethän sie voi kerätää enempää suksia meidän autotalliin."
Olen itsekkin kyllä pohtinut suksien keräilyn mielekkyyttä.
Tällähetkellä kilpasuksien ja hiihtovarusteiden keräily tuntuu mukavalta ja mielenkiintoiselta harrastukselta. Saan yksin puuhastella autotallissa suksien kanssa. Se on miulle myös hyvää, rentouttavaa terapiaa. : )


Aki


                                                      
                                             Fischer voiteluessu








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti